31-08-2020

Anunt public privind decizia etapei de incadrare proiect “Masuratori de protectie suplimentara a disipatorului barajului deversor Portile de Fier l”

S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. - SH Portile de Fier anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia de Protectia Mediului  Mehedinti  (autoritatea competenta pentru protectia mediului), in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*, pentru proiectul “Masuri de protectie suplimentara  a disipatorului barajului deversor Portile de Fier l”, propus a fi amplasat in bazinul hidrografic Dunarea, pe fluviu Dunarea, km D943, lucrare amplasata pe terenul intravilan al municipiului Drobeta Turnu Severin, in judetul Mehedinti.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Agentia de Protectia Mediului Mehedinti din  Dr. Tr. Severin, str. Baile romane nr. 3, in zilele de luni pana vineri, intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmmh.apmmh.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Abonati-va la newsletter