Client Casnic

Avand in vedere masurile luate de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta raportate la evolutia raspandirii infectiilor cu COVID -19 pe teritorul Romaniei, incepand cu data de 11.03.2020, conducerea S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. a luat hotararea de a suspenda toate activitatile care implica relatia cu publicul, inclusiv audiente, intalniri de lucru, sedinte si/sau organizarea de evenimente, pana la sfarsitul starii de alerta.

 

OFERTA VIITOR VERDE:

- 0,245lei/KWh energia activa pentru semestrului I 2021

- 0,250 lei/KWh energia activa incepand cu semestrul II 2021

 

Hidroelectrica: furnizorul tau ideal de electricitate!

Ce iti oferim:

 • 100% energie verde;
 • Termen de plata relaxat: 45 zile de la emiterea facturii;
 • Comunicarea si transmiterea sigura a documentelor folosind mijloacele online;
 • Accesibilitatea deplina: Furnizam energie electrica in orice locatie din Romania;
 • Corectitudine 100%: garanția ca NU exista tarife ascunse in contractul de furnizare.

Cum poti obține oferta?

Oferta VIITOR VERDE” include urmatoarele tarife:

 • pret pentru energia activa pana la data de 30.06.2021: 0,245lei/KWh;
 • incepand cu data de 01.07.2021 pretul energiei active pentru restul perioadei contractuale: 0,250 lei/KWh;
 • Incheie cat mai rapid un contract nou de furnizare cu Hidroelectrica, pentru a te bucura de beneficiile ofertei VIITOR VERDE.

Comunicarea va fi efectuata exclusiv prin intermediul e-mailului la adresa: contractare@hidroelectrica.ro si prin telefon la urmatoarele numere: 021 9834, 021 9861, 0372 185 499.

Intrebari frecvente

Link catre comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice al ANRE


Pasi de urmat pentru a schimba furnizorul de energie electrica dupa acceptarea ofertei:

Pasul 1

Pentru schimbarea furnizorului unui loc de consum, clientul final are dreptul de a denunta unilateral contractul de furnizare, cu respectarea conditiilor contractuale si cu obligatia de a transmite furnizorului de energie electrica si operatorului de retea o notificare in acest sens prin intermediului noului furnizor pe care-l imputerniceste prin notificarea completata in conformitate cu prevederile Ordinului 234/2019.

Clientul final are obligatia de a transmite furnizorului nou cel putin urmatoarele date:

 • Cererea de incheiere a contractului de furnizare
 • Copie dupa actul de identitate al solicitantului/Copie dupa certificatul de inregistrare la camera de comert.
 • Copie dupa ultima factura de energie electrica.
 • Copie dupa actul de proprietate sau alt document care sa ateste dreptul de folosinta asupra spatiului care face obiectul locului de consum respectiv.

Pasul 2

Incheierea contractului de furnizare energie electrica. Contractul de furnizare a energiei electrice incheiat cu noul furnizor produce efecte de la data incetarii contractului incheiat cu furnizorul actual.

Contract cadru furnizare energie electrica la clientii finali

Pasul 3

Clientul final de energie electrica este obligat sa notifice noul furnizor cu pivire la intentia incheierii unui contract cu acesta si sa il imputerniceasca in vederea notificarii furnizor actual privind incetarea contractului de furnizare, cu 21 de zile inainte si cu respectarea conditiilor contractuale.

Notificare privind incetarea contractului de furnizare a energiei electrice

Pasul 4

La aceeasi data cu transmiterea de catre client a notificarii prin care imputerniceste noul furnizor sa initieze procesul de schimbare a furnizorului in numele sau, acesta din urma transmite cate un exemplar al notificarii atat catre operatorul de retea la care este racordat locul de consum, cat si catre vechiului furnizor.

Alegerea unui nou furnizor de energie electrica nu presupune intreruperea alimentarii cu energie electrica, nu necesita nici o modificare a instalatiei electrice si  nu presupune niciun cost!

Pentru a beneficia de informatii suplimentare referitoare  la procesul de  schimbare a furnizorului de energie electrica, precum si pentru transmiterea cererilor de incheiere a contractelor de furnizare enegie electrica, va stam la dispozitie la adresa de e-mail contractare@hidroelectrica.ro si la numerele de telefon 021 9834, 021 9861, 0372 185 499.

Abonati-va la newsletter