Client Casnic

Avand in vedere masurile luate de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta raportate la evolutia raspandirii infectiilor cu COVID -19 pe teritorul Romaniei, incepand cu data de 11.03.2020, conducerea S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. a luat hotararea de a suspenda toate activitatile care implica relatia cu publicul, inclusiv audiente, intalniri de lucru, sedinte si/sau organizarea de evenimente, pana la sfarsitul starii de alerta.

 

OFERTA VIITOR VERDE:

- 0,250 lei/KWh energia activă, valabilă până la 31.12.2021

 

Hidroelectrica: furnizorul tau ideal de electricitate!

Ce iti oferim:

  • 100% energie verde;
  • Termen de plata relaxat: 45 zile de la emiterea facturii;
  • Comunicarea si transmiterea sigura a documentelor folosind mijloacele online;
  • Accesibilitatea deplina: Furnizam energie electrica in orice locatie din Romania;
  • Corectitudine 100%: garanția ca NU exista tarife ascunse in contractul de furnizare.

Cum poti obține oferta?

Oferta VIITOR VERDE” include urmatoarele tarife:

  • pretul energiei active pentru o perioada contractuala de 12 luni: 0,250 lei/KWh;
  • Incheie cat mai rapid un contract nou de furnizare cu Hidroelectrica, pentru a te bucura de beneficiile ofertei VIITOR VERDE.

Indexul autocitit poate fi comunicat doar in perioada 24-28 a lunii curente, prin serviciul Call Center, la numerele de telefon 021 9834 sau 021 9861 precum si pe email la adresa autocitiri@hidroelectrica.ro

 

Intrebari frecvente

Link catre comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice al ANRE

Cerere pentru acordarea despagubirilor in caz de deteriorare a receptoarelor electrocasnice - cererea trebuie transmisa pe adresa de email: despagubiri@hidroelectrica.ro

Formular de inregistrare a reclamatiei - cererea trebuie transmisa pe adresa de email: reclamatii@hidroelectrica.ro

Pentru probleme legate de contorul de energie electrica, va rugam sa transmiteti solicitarea la adresa verificare.contor@hidroelectrica.ro 

In cazul constatarii contorului defect, consumul de energie electrica se recalculeaza de catre operatorul de distributie, conform Ordinului ANRE 190/2020.


Pasi de urmat pentru a schimba furnizorul de energie electrica dupa acceptarea ofertei:

Pasul 1

Pentru schimbarea furnizorului unui loc de consum, clientul final are dreptul de a denunta unilateral contractul de furnizare, cu respectarea conditiilor contractuale si cu obligatia de a transmite furnizorului de energie electrica si operatorului de retea o notificare in acest sens prin intermediului noului furnizor pe care-l imputerniceste prin notificarea completata in conformitate cu prevederile Ordinului 234/2019.

Clientul final are obligatia de a transmite furnizorului nou cel putin urmatoarele date:

Pasul 2

Dupa verificarea documentelor, Hidroelectrica transmite catre client contractul completat. Clientul va transmite contractul semnat catre Hidroelectrica prin email: contractare@hidroelectrica.ro sau prin posta la adresa: Bucuresti, sector 1, bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, Tower Center, Et.15.

Model - Contract cadru furnizare energie electrica la clientii finali

Anexa cantitatilor estimat a fi consumate pe durata contractului

Termeni si conditii de afaceri cu clientii

Pasul 3

Odata cu primirea contractului de furnizare contrasemnat de Hidroelectrica, clientul va primi si NOTIFICAREA privind schimbarea furnizorului de energie electrica, prin care va imputernici Hidroelectrica sa informeze vechiul furnizor de energie cu privire la inceperea procesului de schimbare a furnizorului. Clientul va transmite NOTIFICAREA semnata catre Hidroelectrica la adresa de email: contractare@hidroelectrica.ro 

Model NOTIFICARE privind schimbarea furnizorului de energie electrica

*

Alegerea unui nou furnizor de energie electrica nu presupune intreruperea alimentarii cu energie electrica, nu necesita nicio modificare a instalatiei electrice si nu presupune niciun cost!

Pentru a beneficia de informatii suplimentare referitoare  la procesul de  schimbare a furnizorului de energie electrica, precum si pentru transmiterea cererilor de incheiere a contractelor de furnizare enegie electrica, va stam la dispozitie la adresa de e-mail contractare@hidroelectrica.ro si la numerele de telefon 021 9834, 021 9861.

Abonati-va la newsletter