12-01-2021

Anunt public privind decizia etapei de incadrare privind emiterea acordului de mediu - Consolidare pilier de siguranta canal de aductiune CHE Vernesti

SPEEH Hidroelectrica SA Bucuresti – Sucursala Hidrocentrale Curtea de Arges, titular al proiectului ,,Consolidare pilier de siguranta canal de aductiune CHE Vernesti, in zona de confluenta a raului Buzau cu raul Slanic, jud Buzau’’ anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Buzau – continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Consolidare pilier de siguranta canal de aductiune CHE Vernesti, in zona de confluenta a raului Buzau cu râul Slanic, jud Buzau’’, propus a fi amplasat in sat Sapoca, comuna Sapoca, judetul Buzau.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Buzau, str. Sfântul Sava de la Buzau, nr. 3, judetul Buzau, in zilele de luni-vineri, intre orele 800-1300, precum si la urmatoarea adresa: www.apmbz.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Buzau, www. apmbz.anpm.ro.

Abonati-va la newsletter