07-02-2023

Anunt public privind decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “RETEHNOLOGIZARE C.H.E. MARISELU – ECHIPAMENTE SI PARTE DE CONSTRUCTII”

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. anunță publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “RETEHNOLOGIZARE C.H.E. MĂRIȘELU – ECHIPAMENTE ȘI PARTE DE CONSTRUCȚII” în comuna Mărișel, județul Cluj.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr. 99, bl. 9 b, județul Cluj, în zilele de: luni-vineri între orele 09.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmcj.anpm.ro

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr. 99, bl. 9 b, județul Cluj,  în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Abonati-va la newsletter