16-12-2021

Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "Retehnologizarea statiilor de pompare energetica de mare putere, Jidoaia - UHE Dorin Pavel – Elaborare expertiza tehnica si studiu de fezbilitate"

S.P.E.E.H Hidroelectrica S.A. – S.H. Ramnicu Valcea anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Retehnologizarea statiilor de pompare energetica de mare putere, Jidoaia - UHE Dorin Pavel – Elaborare expertiza tehnica si studiu de fezbilitate”, propus a fi realizat in judetul Valcea, comuna Voineasa, punct „Statie pompe si drum de acces Jidoaia.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul  Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, județul Vâlcea în zilele de  luni-vineri, între orele 9 -14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmvl.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, județul Vâlcea, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea.

Abonati-va la newsletter