13-12-2019

Anunt public privind decizia etapei de incadrare ”Amenajarea hidroenergetica a raului Jiu pe sectorul Livezeni-Bumbesti. Continuare lucrari”

S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare: proiectul se supune evaluarii impactului asupra mediului, se supune evaluarii adecvate si se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, in cadrul procedurii de evaluare asupra mediului pentru proiectul ”Amenajarea hidroenergetica a raului Jiu pe sectorul Livezeni-Bumbesti. Continuare lucrari” propus a fi amplasat in judetele Gorj si Hunedoara.

1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului: Agentia Nationala pentru Protectia Mediului din strada Splaiul independentei, nr. 294, sector 6, Bucuresti, in zilele de luni-joi, intre orele 0830-1600 si vineri intre orele 0830-1330 , la adresa de internet www.anpm.ro, la sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului: Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Abonati-va la newsletter