07-12-2020

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Consolidare pilier de siguranta canal de aductiune CHE Vernesti”

SPEEH Hidroelectrica SA Bucuresti – Sucursala Hidrocentrale Curtea de Arges, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Consolidare pilier de siguranta canal de aductiune CHE Vernesti, in zona de confluenta a râului Buzau cu râul Slanic, jud Buzau’’, propus a fi amplasat in sat Sapoca, comuna Sapoca, judetul Buzau.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Buzau din municipiul Buzau, str. Sfântul Sava de la Buzau, nr. 3, judetul Buzau si sediul SPEEH Hidroelectrica SA Bucuresti – Sucursala Hidrocentrale Curtea de Arges, bd. Basarabilor, nr. 82-84, judetul Arges, in zilele de luni-vineri, intre orele 800-1300 .

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Buzau din municipiul Buzau, str. Sfântul Sava de la Buzau, nr. 3, judetul Buzau.

Abonati-va la newsletter