13-05-2019

Anunt privind decizia etapei de incadrare

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A./S.H. Ramnicu Valcea, cu sediul in jud. Valcea, mun. Ramnicu Valcea, str. Decebal, nr. 11 titular al proiectului ’’LUCRARI DE INTRETINERE IN ZONA DE CONFLUENTA A RAULUI OLANESTI CU RAUL OLT’’, propus a fi amplasat in  judetul Valcea, mun. Ramnicu Valcea, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Valcea, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul ’’LUCRARI DE INTRETINERE IN ZONA DE CONFLUENTA A RAULUI OLANESTI CU RAUL OLT’’, propus a fi amplasat in  judetul Valcea, mun. Ramnicu Valcea, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpului de apa, cu continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare.

  1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm Valcea, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-14, precum si la urmatoarea adresa de e-mail: office@apmvl.anpm.ro
  2. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea.

Abonati-va la newsletter