02-11-2020

Anunt public privind decizia etapei de incadrare - CHE Merisani

S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. – SH Curtea de Arges, titular al proiectului “Reparatie canal de fuga CHE Merisani, decolmatare canal si refacere dig mal stang in zona deteriorate afectat de viiturile din perioada 04.05-05.05.2014“, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Arges, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Reparatie canal de fuga CHE Merisani, decolmatare canal si refacere dig mal stang in zona deteriorate afectat de viiturile din perioada 04.05-05.05.2014“ propus a fi amplasat in com. Merisani, sat Borlesti, jud. Arges.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Arges, cu sediul in Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50A, jud. Arges, in zilele de luni-vineri, intre orele 900-1100, la sediul titularului din mun. Curtea de Arges, Bd. Basarabilor, nr. 82-84, loc. Curtea de Arges, jud. Arges, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmag.anpm.ro.  

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

Abonati-va la newsletter