28-05-2021

Anunt public privind dezbaterea publica pentru proiectul "Retehnologizarea amenajarii hidroenergetice Vidraru"

SPEEH Hidroelectrica SA Bucuresti, cu sediul in municipiul Bucuresti, sector 1, strada Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, etaj 10-15, anunța publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului si a Studiului de evaluare adecvata pentru proiectul "Retehnologizarea amenajarii hidroenergetice Vidraru", propus a fi implementat in municipiul Curtea de Arges si comunele Arefu si Corbeni, judetul Arges.

Tipul deciziei posibile luate de catre APM Arges poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului si Studiul de evaluare adecvata, pot fi consultate la sediul APM Arges, din Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50A, judetul Arges, in zilele de luni-vineri, intre orele 900-1300.

Documentele menţionate sunt disponibile si la urmatoarea adresa de internet: http://apmag.anpm.ro/

Dezbaterea publica a Raportului privind impactul asupra mediului si a Studiului de evaluare adecvata, va avea loc la sediul Primariei Municipiului Curtea de Arges, judetul Arges, in data de 06.07.2021, incepand cu orele 1200.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele mentionate la sediul APM Arges, din Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50A, judetul Arges, pana la data de 06.07.2021.

Abonati-va la newsletter