23-10-2020

Hidroelectrica lanseaza serviciul Call Center destinat clientilor

Incepand de astazi, 23 octombrie, Hidroelectrica pune la dispozitia clientilor Serviciul Call Center, apelabil la numerele de telefon 021 9834 și 021 9861

Prin accesarea acestui serviciu, consumatorii casnici si non-casnici pot primi informatii si asistenta cu privire la serviciile contractate cu Hidroelectrica, pot transmite indecsii aferenti consumului de energie electrica si pot sa afle detalii cu privire la modalitatile prin care pot deveni clienti ai companiei.

Incepand de luni, 26 octombrie, serviciul va fi disponibil 12 ore pe zi, in intervalul orar 08 AM – 20 PM, in zilele lucratoare.

Ne dorim o apropiere mai mare de consumatorul casnic, in perspectiva liberalizarii totale a pietei de energie incepând cu anul 2021. Hidroelectrica ofera nu doar preturi corecte si competitive, ci si garantia ca energia livrata este 100% verde, si ca aceasta este produsa in Romania, utilizand resurse nationale. Inaugurarea serviciului Call Center arata hotararea noastra de a patrunde pe aceasta piata extrem de solicitanta si ca Hidroelectrica recupereaza rapid si la capitolul servicii suport oferite clientilor. Compania are deja un site modern, comunica pe retelele de socializare si, iata, de astazi, este apelabila telefonic pentru obtinerea tuturor informatiilor necesare. Nu ne vom opri aici, ci intentionam sa adaugam si sa perfectionam toate acele servicii obligatorii pentru ca o societate de talia si importanta Hidroelectrica sa devina in termen foarte scurt ”client oriented” in deplinatatea intelesurilor acestei sintagme” – a declarat Bogdan Badea, presedintele directoratului Hidroelectrica.

Hidroelectrica este cel mai mare producator de energie verde din Romania, compania avand in exploatare un numar de 209 centrale hidroelectrice, cu o putere instalata totalizand 6.482 MW. Alaturi de obiectivele de producere a energiei hidroelectrice, societatea intentioneaza sa-si diversifice afacerile in urmatorii ani prin investitii masive in parcuri eoliene onshore si offshore, parcuri fotovoltaice, productia de electricitate pe baza de biomasa, productia de hidrogen prin hidroliza, dezvoltarea de retele de e-mobility.

Biroul de presa al Hidroelectrica

Abonati-va la newsletter