11-10-2019

Facturile Hidroelectrica pot fi achitate la terminalele SelfPay

Incepand de astazi, 11.10.2019, facturile Hidroelectrica pot fi achitate de catre consumatorii casnici si non-casnici la terminalele SelfPay din toata tara. Aceasta noua facilitate vine in sprijinul clientilor, existenti sau viitori, care au sau doresc sa incheie contracte de furnizare cu Hidroelectrica.

In ceea ce priveste consumatorii casnici, Hidroelectrica are disponibile pentru acestia doua oferte de energie 100% verde, una pentru piata concurentiala si o alta pentru cea reglementata, acestea putand fi consultate pe site-ul societatii www.hidroelectrica.ro, la pagina de Furnizare energie.

Reamintim ca societatea a intrat din martie a.c. pe piata reglementata, devenind Furnizor de Ultima Instanta Optional pentru zona de distributie Muntenia Sud (Decizia nr. 339 din 28.02.2019). Astfel, societatea poate sa furnizeze inclusiv energie electrica la pret reglementat pentru clientii casnici din Bucuresti, judetele Ilfov si Giurgiu.

Alegerea unui nou furnizor de energie electrica nu presupune intreruperea alimentarii cu energie electrica, nu necesita nicio modificare a instalatiei electrice si nu presupune niciun cost.

In relatia cu clientii sai casnici si non-casnici, Hidroelectrica se angajeaza sa furnizeze energie verde, fara clauze contractuale care sa contina costuri ascunse, in conditiile de stabilitate si transparenta oferite de unul dintre cei mai titrati jucatori ai sistemului energetic romanesc.

SelfPay detine cea mai mare retea de statii de plata de tip self-service din Romania, alcatuita din peste 4.200 de unitati la nivel national amplasate in retele de retail cunoscute, centre comerciale, benzinarii, magazine de proximitate din mediul urban si rural.

Biroul de Presa al Hidroelectrica

Abonati-va la newsletter