09-02-2024

Hidroelectrica avertizează cu privire la creșterea tentativelor de fraudă online, care utilizează clipuri video „deepfake”

Hidroelectrica informează publicul cu privire la apariția în mediul online a unor clipuri video contrafăcute, folosind tehnologia „deepfake”. Acestea includ persoane publice, artiști și vedete TV, promovând în mod fals tranzacționarea acțiunilor companiei Hidroelectrica.

Subliniem cu fermitate că aceste conținuturi sunt frauduloase și induc în eroare publicul cu privire la implicarea acestor personalități în tranzacționarea acțiunilor Hidroelectrica, având ca scop final înșelarea celor atrași de posibilitatea obținerii facile a unor câștiguri financiare substanțiale.

Recomandăm publicului să fie extrem de precaut și să țină cont de următoarele sfaturi:

  • Evitați încărcarea datelor personale sau informațiilor bancare pe platforme online care promit câștiguri exagerate în urma tranzacționării acțiunilor Hidroelectrica.
  • Raportați conținuturile false publicate în mediul online, atunci când le identificați. Colaborați cu platformele pentru a elimina rapid aceste informații nefondate.
  • Nu vă lăsați înșelați de citate sau imagini asociate cu diverse nume celebre. Subliniem și clarificăm faptul că aceste declarații nu sunt reale și nu reflectă opiniile sau poziția reală a personalităților respective.

Hidroelectrica ia măsuri pentru a proteja interesele investitorilor și publicului larg și colaborează cu autoritățile pentru investigarea și contracararea oricăror acțiuni ilegale care afectează numele și imaginea companiei. Siguranța și securitatea investitorilor și a partenerilor noștri sunt prioritare pentru noi.

Pentru informații actualizate și comunicate oficiale, vă rugăm să accesați site-ul nostru oficial, www.hidroelectrica.ro, sau paginile de social media aparținând companiei.

 

Biroul de Presă al Hidroelectrica S.A

Abonati-va la newsletter