17-12-2020

Hidroelectrica actualizeaza preturile oferite clientilor casnici deja existenti

In contextul actualizarii ofertei de furnizare a Hidroelectrica pentru consumatorii casnici, respectiv reducerea pretului energiei active de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh in primul semestru al anului viitor, compania anunta clientii deja existenti ca si acestia vor beneficia de noile preturi, mai avantajoase, termenele si conditiile contractelor deja semnate urmand a fi actualizate in acest sens.

Este un semn de respect fata de clientii nostri. Toti cei care au ales deja oferta Hidroelectrica trebuie sa  aiba certitudinea ca se pot bucura de cele mai bune conditii contractuale pe care compania le poate oferi la un anumit moment. Politica noastra comerciala inseamna atragerea consumatorilor catre un parteneriat corect, in care fiecare da tot ce are mai bun, din proprie initiativa” – a declarat Bogdan Badea, Presedintele Directoratului Hidroelectrica.

Hidroelectrica este cel mai mare producator roman de energie electrica si principalul furnizor de servicii tehnologice necesare in Sistemul Energetic National.  Compania are in exploatare un numar de 209 centrale hidroelectrice cu o putere instalata totalizand 6.482 MW.

Planurile strategice ale companei includ diversificarea portofoliului de productie catre zona energiei verzi si a serviciilor adiacente: infiintarea/achizitionarea de parcuri eoliene onshore si offshore, fotovoltaice, productie de hidrogen, dezvoltarea unei retele de statii de incarcare a automobilelor electrice etc.

Biroul de presa al Hidroelectrica

Abonati-va la newsletter