19-03-2020

Alatura-te revolutiei verzi!

Hidroelectrica lanseaza astazi, sub sloganul ”Alatura-te revolutiei verzi”, noi oferte  de furnizare a energiei electrice destinate atat clientilor casnici cat si celor noncasnici!

Pe fondul incertitudinilor cu privire la evolutia economiei in contextul masurilor drastice de stopare a raspandirii COVID 19, Hidroelectrica doreste sa asigure stabilitate clientilor sai prin asigurarea continuitatii in furnizarea energiei electrice si noi oferte, deosebit de avantajoase!

Astfel, energia electrica, provenita in proportie de 100% din surse regenerabile, este pusa la dispozitia clientilor la un pret fix pe toata perioada contractuala, la care se aplica un discount pe o perioadă de 3 luni, un termen scadent de 60 de zile de la data emiterii facturii si posibilitatea transmiterii documentelor exclusiv on-line!

Pretul energiei active pe perioada cu discount (lunile aprilie-iunie 2020) pentru clientii casnici este de 0,230 lei/KWh, pentru restul perioadei contractuale pretul fiind de 0,255 lei/KWh.

Pentru clientii noncasnici pretul energiei active cu discount pentru lunile aferente trimestrului II 2020 se situeaza intre 0,250 lei/KWh si 0,255 lei/KWh, in functie de consumul specific. Pentru restul perioadei contractuale pretul energiei active este de 0,275 lei/KWh, respectiv 0,270 lei/KWh.

Ne dorim sa venim in ajutorul oamenilor si al IMM-urilor din Romania. Energia verde pe care o produce Hidroelectrica trebuie sa ajunga acolo unde este nevoie de ea, in mod direct si fara intermediari, la un pret corect, mult mai mic decat cel din prezent. Energia produsa de romani trebuie sa fie disponibila astazi, mai mult ca niciodata, pentru romani. Este un moment in care solidaritatea este mai importanta decat oricand, un moment in care fiecare dintre noi trebuie sa faca tot ce poate pentru a ajuta.” – a declarat Bogdan Badea, Presedintele Directoratului Hidroelectrica.

Biroul de presa al Hidroelectrica

Abonati-va la newsletter