28-08-2018

Hidroelectrica aduce lumina in Catedrala Mantuirii Neamului

Astazi, 28 august 2018, Hidroelectrica a incheiat un contract de furnizare energie electrica cu Patriarhia Romana - Administratia Patriarhala, ce urmeaza sa se deruleze pe o perioada de un an incepand cu data de 01.09.2018, incluzand mai multe locuri de consum, printre care si Catedrala Mantuirii Neamului.

”Prin incheierea acestei colaborari, Hidroelectrica si-a manifestat inca o data interesul fata de sustinerea cultului romanesc, bucurandu-se de faptul ca, institutia ce detine cea mai mare incredere in randul romanilor - Biserica, a ales sa lucreze impreuna cu o companie romaneasca, promovand astfel, impreuna, valorile ce ne leaga: incredere, seriozitate si spiritul national. Aceasta colaborare vorbeste intr-o perioada simbol - anul centenar, despre capacitatea poporului nostru de a se mobiliza pentru unitate in toate formele acesteia: credinta, cultura si, de ce nu, afaceri”, a declarat Presedintele Directoratului, dl Bogdan Badea.

Hidroelectrica are in perspectiva incheierea unui nou contract de furnizare a energiei electrice cu Arhiepiscopia Bucurestilor, dorind sa se impuna ca principalul furnizor de energie verde al Patriarhiei Romane.

Reamintim faptul ca, in luna iunie a acestui an, compania a incheiat alte doua contracte de furnizare a energiei electrice cu RATB si METROREX.

Hidroelectrica este, conform rezultatelor exercitiului financiar din 2017, cea mai valoroasa dintre companiile romanesti si este, de asemenea, principalul furnizor de servicii tehnologice necesare in Sistemul Energetic National.

Anul trecut, Hidroelectrica a inregistrat un profit brut de 1.603 milioane lei raportat la o cifra de afaceri de 3.254 milioane lei si o EBITDA de 69%.

De asemenea, in primul semestru al anului 2018, societatea a avut un profit brut de 1.161 milioane lei, la o cifra de afaceri de 1.992 de milioane lei, EBITDA pentru primul semestru al anului in curs fiind de 73%.

Biroul de presa al Hidroelectrica

Abonati-va la newsletter