26-11-2020

Hidroelectrica – Premiu pentru “Rezultatele investitionale deosebite pe zona de modernizari”, in cadrul galei Financial Intelligence Awards Gala

Publicatia Financial Intelligence a organizat, la data de 25 noiembrie 2020, evenimentul ”Financial Intelligence Awards Gala”.

In cadrul evenimentului, desfasurat online, Hidroelectrica a fost premiata pentru “Rezultatele investitionale deosebite pe zona de modernizari”.

”Multumesc Financial Intelligence pentru observatiile de finete pe care le face asupra pietei de energie si pentru atentia cu care urmareste constant detaliile importante care compun tabloul sistemului energetic de astazi. Sunt impresionat de faptul ca eforturile pe care  Hidroelectrica le face pe zona de investitii, si care cresc an de an, sunt observate. In 2020, valoarea investitiilor companiei in retehnologizari si modernizari aproape ca s-a triplat fata de anul precedent. Consideram ca aceasta este cheia securizarii obiectivelor pe care le avem deja in portofoliu si, de aceea, urmarim cu atentie deosebita acest segment.  Avem in centrul obiectivelor  dezvoltarea sustenabila a companiei, ori acest lucru nu se poate face decat asigurandu-ne ca pietrele pe care cladim sunt solide. Va multumesc pentru premiul acordat si felicit la randul meu Financial Intelligence pentru profesionalism si pentru calitatea desavarsita a jurnalismului”, este mesajul transmis de domnul Bogdan Badea, presedintele directoratului Hidroelectrica pentru gala Financial Intelligence.

Abonati-va la newsletter