23-11-2022

Hidroelectrica, la Gala "Topul National al Firmelor 2022"

Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat, la data de 23 noiembrie 2022, a XXIX-a editie a "Galei Topul National al Firmelor", eveniment ce s-a desfasurat la Romexpo.

Topul National al Firmelor, organizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industriei a României, este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din țara noastră, realizat pe baza unei metodologii complexe, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț, în toate județele țării.

Indicatorii utilizați pentru clasificarea firmelor sunt: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane, eficienţa utilizării capitalului angajat.

Evenimentul se dorește să fie un barometru al performanței în afaceri, care reflectă evoluția economică a companiilor din diferite sectoare de activitate, precum: industrie, servicii, construcții, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit.

Compania Hidroelectrica a primit, în cadrul galei, premiul I in clasamentul Topul National al Firmelor (domeniul industrie, grupa producția de energie electrică, categoria întreprinderi foarte mari), precum și premiul de Excelență în afaceri - compania cu cel mai mare profit înregistrat în anul 2021. 

Abonati-va la newsletter