20-11-2020

Hidroelectrica – Premiul pentru "Cea mai valoroasa companie din Romania" – locul II, in cadrul Galei ZF 2020

Publicatia Ziarul Financiar a organizat, la data de 19 noiembrie 2020, evenimentul ”Gala ZF 22 de ani: Romanians going global – cei mai valorosi executivi romani care lucreaza in strainatate”.

In cadrul evenimentului, desfasurat online, Hidroelectrica a fost desemnata a doua cea mai valoroasa companie din Romania, reusind sa depaseasca perfomanta anului 2019, cand a ocupat locul III in acelasi top.

”Cunoscand foarte bine obiectivitatea si seriozitatea ce caracterizeaza analizele facute de Ziarul Financiar, consideram ca distinctia care ne este acordata astazi valideaza o data in plus rezultatele companiei noastre. Premiul ne bucura si ne onoreaza in acelasi timp. Hidroelectrica este o societate romaneasca, performanta, asezata pe un drum al dezvoltarii durabile, fapt certificat prin cifrele aflate in dreptul rezultatelor economice din ultimii ani. Pentru viitor ne-am propus, intre altele, investitii in noi capacitati hidro si retehnologizari, parcuri eoliene onshore si offshore, productie de hidrogen, crearea unei retele de statii de incarcare a masinilor electrice, dezvoltarea activitatilor de furnizare destinate consumatorului final. Toate obiectivele noastre au ca punct central dorinta de a pastrara eticheta de companie 100% verde pentru Hidroelectrica. Va multumim ca ne sunteti alaturi pe acest drum”, este mesajul transmis de domnul Bogdan Badea, presedintele directoratului Hidroelectrica pentru gala ZF.

Abonati-va la newsletter