14-11-2023

Hidroelectrica, la Energy Forum "Strategia pentru iarna 2023-2024 in actualul context politico-economic"

Trustul de presă online DC Media Group, din care fac parte platformele DC News, DC Business, DC Medical, Stiridiaspora, DefenseRomania, Spectacola, Astrosens, RadioDCNews.ro, DC News TV, Parinti si pitici, DC Sport, DCNews TV și un institut de sondare a opiniei publice-ARGUMENT a organizat, la data de 14 noiembrie 2023, a zecea editie a evenimentului Energy Forum. 

Actualul context politico-economic din Regiune schimbă de la o zi la alta strategiile energetice ale statelor. Se vorbește tot mai mult de noua revoluție energetică, iar primele semne ale accelerării acesteia sunt pachetele legislative adoptate de Parlamentul European și de Comisia Europeană. Analiștii spun că, odată implementate aceste transformări, ”nimic nu va mai fi ca înainte”.

În toată această dezbatere, România apare ca una dintre principalele țări europene care are capacitatea de a accelera tranziția către energia verde, având un potențial major pentru a susține pe termen lung un mix energetic sustenabil.

Evenimentul a reunit factori decidenti din administratia centrala, locala, institutii cu atributii in domeniu, reprezentanti ai companiilor din domeniu, asociatii profesionale ai societatii civile, jurnalisti si analisti.

Hidroelectrica a participat la eveniment. 

Abonati-va la newsletter