11-09-2023

Hidroelectrica, la SIREN 2023

Hidroelectrica a participat, in perioada 11-13 septembrie 2023, la a doua editie a SIREN - Simpozionul Roman al Energiei, cu tema "România continuă tranziția către un sistem energetic sigur, neutru față de climă și centrat pe consumator".

SIREN este un simpozion național, tema lui principală este energia din România în toată complexitatea și problematica ei actuală, într-o dezbatere completă, de la strategia națională la problemele celui mai mic consumator de energie.

Convulsiile declanșate în domeniul energie pe plan mondial în toamna lui 2021, amplificate masiv de agresiunea Rusiei asupra Ucrainei fac cu atât mai necesară antrenarea unor dezbateri interesante, dar atrag și obligația concentrării pe calitate, coerență și construcție.

Programul SIREN a cuprins patru evenimente principale – Sesiuni de discuții cu subiecte de actualitate la nivel naţional care să susțină tema principală a simpozionului precum și 4 Sesiuni de comunicări cu prezentări în plen și postere ale articolelor științifice realizate de către specialiști din comunitatea energeticienilor din România și membrii ai comunității academice din România.

Abonati-va la newsletter