23-03-2022

Hidroelectrica, la "Digital Transformation in Energy & Utilities Conference"

Publicatia The Diplomat a organizat, la data de 23 martie 2022, conferinta cu titlul "Digital Transformation in Energy & Utilities Conference". 

Evenimentul a fost organizat la Hotel Radisson Blu, Bucuresti. 

Conferinta a fost dedicata transformării digitale și perspectivei noilor tehnologii cu aplicabilitate în zona de energie și utilități: transformarea sectorului energetic, analiza datelor, smart metering, IoT, adaptarea companiilor la consumatori în era digitală, tranformare digitală, reglementări și strategii de dezvoltare și transformare a sectorului energetic din România.

Conferința a reunit reprezentanții autorităților, persoanele de decizie din cadrul companiilor, organizațiilor și asociațiilor din sectorul energetic cu dezvoltatorii și distribuitorii de tehnologii.

În cadrul conferintei au fost invitați directori generali, CIO, CTO, lideri ai industriei energiei și companii care dezvoltă soluții inovatoare împreună cu care au fost aduse în discuție actualizările și inovațiile cu aplicabilitate în industria energetică din România și integrarea noilor tehnologii pentru a genera scăderea costurilor de producție, îmbunătățirea calității serviciilor de transport și distribuție și încurajarea eficienței energetice.

Abonati-va la newsletter