25-01-2022

Hidroelectrica, la dezbaterea "Criza energetica - solutii la problemele momentului?"

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business, DC Medical, stiridiaspora.ro, Defense, spectacola.ro, astrosens.ro, RadioDCNews.ro, DC News TV și un institut de sondare a opiniei publice-ARGUMENT a organizat, la data de 25 ianuarie 2022, dezbaterea online cu tema "Criza energetica - solutii la problemele momentului?"

Temele abordate în cadrul evenimentului:

  • Noi reguli de la 1 februarie 2022. Cum arată proiectul de act normativ. Perspectiva legiuitorului, a furnizorului și a consumatorului.
  • Facturile la energie și gaze, atât pentru consumatorul casnic, cât și pentru companii: care sunt problemele momentului, atât din perspectiva cosumatorului, cât și din punctul de vedere al furnizorului și al autorităților.
  • Care sunt problemele nerezolvate. Ce schimbările legislative sunt cerute de industrie, de consumatori și de furnizori de servicii.
  • Reguli noi de la 1 aprilie: care sunt variantele și cum vor putea fi evitate problemele de acum.
  • Tarifele la energie și gaze: factori, trend international, modalități de ”control” al prețurilor.
  • Protecţia consumatorilor: Care sunt reglementările în vigoare pentru consumatorii casnici? Ce pârghii și limitări are ANPC?
  • Potențialul energetic al României: un potențial imens, nevalorificat indeajuns. Strategia energetică și planurile de investiții în acest sens. În ce condiții poate deveni România mai puțin dependentă energetic. Legea offfshore.

Dezbaterea a reunit reprezentați ai pieței de energie și gaze, reprezentanți ai principalilor decidenți din domeniul energetic, reprezentanți ai autorităților: Președinție, Guvern, Parlament, europarlamentari, autoritate de reglementare, jurnaliști.

Hidroelectrica S.A. a fost reprezentata de domnul Radu Constantin, Manager departament Furnizare. 

Abonati-va la newsletter