29-03-2022

Hidroelectrica, la conferinta "Criza energetica - solutii la problemele momentului?"

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business, DC Medical, stiridiaspora.ro, Defense, spectacola.ro, astrosens.ro, RadioDCNews.ro, DC News TV și un institut de sondare a opiniei publice-ARGUMENT a organizat, la data de 29 martie 2022, dezbaterea online cu tema "Criza energetica - solutii la problemele momentului?"

Evenimentul s-a desfasurat in regim online si a avut urmatoarele teme de discutie: 

- Noi reguli de la 1 aprilie 2022. Care sunt acestea si cum rezolva criza energetica a momentului. Perspectivele legiuitorului, furnizorului si consumatorului. 

- Facturile la energie si gaze, atat pentru consumatorul casnic, cat si pentru companii: care sunt problemele momentului, atat din perspectiva consumatorului, cat si din punctul de vedere al furnizorului si autoritatilor. 

- Care sunt problemele nerezolvate. Ce schimbari legislative sunt cerute de industrie, de consumatori si de furnizori de servicii. 

- Romania, hub regional de energie? Rolul Transgaz in viitoarea strategie energetica. 

- Potentialul energetic al Romaniei: un potential imens, nevalorificat indeajuns. Strategie energetica si planurile de investitii in acest sens. 

- Noua harta energetica si provocarea resurselor alternative. 

Dezbaterea a reunit reprezentati ai pietei de energie si gaze, reprezentati ai principalilor decidenti din domeniul energetic, reprezentanti ai autoritatilor: Presedintie, Guvern, Parlament, europarlamentari, autoritate de reglementare, jurnalisti. 

Abonati-va la newsletter