25-01-2021

Hidroelectrica, la 10 ani de la listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti

Directorul General al Hidroelectrica, domnul Bogdan Badea, a participat luni, 25 ianuarie 2021, la conferinta ce a marcat 10 ani de la listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti, eveniment organizat de BVB. 

In cadrul evenimentului, domnul Bogdan Badea si-a exprimat speranta ca Hidroelectrica va fi listata la bursa pana la sfarsitul anului 2021:

"Speram intr-o listare a Hidroelectrica poate in cel mai fericit caz la sfarsitul acestui an, daca lucrurile vor merge repede si avem suficient timp de pregatire. Nu as vrea sa spun ca mai tarziu de primavara anului viitor pentru ca este o listare asteptata; o listare care trebuie sa se intample. Este un moment care cred ca va fi crucial pentru piata de capital din Romania".

De asemenea, directorul Hidroelectrica a mentionat ca listarea Hidrelectrica va da o alta lichiditate pietei noastre de capital si va oferi romanilor posibilitatea sa aleaga intre diverse instrumente in care sa isi plaseze economiile.

"Cred ca este un efort pe care trebuie sa-l facem cu totii, pentru a explica romanilor ca listarea inseamna o deschidere a companiei, transparentizare si inseamna, pana la urma, o metoda prin care fiecare dintre noi, prin cateva actiuni pe care le cumpara, poate sa devina parte din Hidroelectrica. Este o companie romaneasca, va ramane o companie romaneasca si va ramane o companie romaneasca performanta", a spus Bogdan Badea.

 

Sursa Foto: Facebook / Bursa de Valori Bucuresti

Abonati-va la newsletter