28-03-2023

Hidroelectrica, la Conferinta Profit News TV - Maratonul Economia Verde

Postul Profit News TV si publicatia profit.ro au organizat, la data de 28 martie 2023, conferinta "Maratonul Economia Verde", eveniment ce si-a propus sa scoata in evidenta importanta trecerii la economia verde, dar si sa prezinte oportunitatile si optiunile pe care le au la dispozitie in procesul de trecere la o economie prietenoasa cu planeta.

Economia verde a devenit o tema de interes mondial, european si national. Aproape toate industriile si sectoarele economice si-au creat strategii de trecere catre economia verde.

Razboiul din Ucraina si criza energetica ce i-a urmat, pe fondul sanctiunilor reciproce UE-Rusia ce au afectat importurile de combustibili fosili ale Europei, nu au facut decat sa intensifice nevoia de urgentare a decarbonarii sectorului energetic al Romaniei si al intregii Uniuni Europene, fapt de altfel reflectat de deciziile luate la nivel comunitar. 

Romania are deschise multiple "fronturi" de finantare europeana pentru energie verde, de la Fondul de Modernizare si PNRR pana la ultima varianta a RepowerEU. Cum facem sa accesam mai eficient acesti bani?

Hidroelectrica a fost reprezentata la dezbatere de catre domnul Emil Crisan, Manager Departament Dezvoltare in cadrul companiei. 

Abonati-va la newsletter