Let’s Do It, Romania!

Proiect

“Ziua de Curățenie Națională”, eveniment organizat de Let’s Do It, Romania!, a ajuns la o nouă ediție. În cadrul evenimentului, peste 15 milioane de voluntari din 191 de țări au trecut la acțiuni de curățenie în întreaga lume.

În România, voluntari din Alba, Argeș, Arad, București/Ilfov, Bihor, Bistrița Năsăud, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu-Mare, Suceava, Timiș, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, Vrancea au fost invitați să se alăture eforturilor.

Astfel, 51 de angajați Hidroelectrica de la SH Bistrița au răspuns apelului și, alături de Asociația Sens Civic, care a pus la dispoziție instrumentele necesare, au acționat în zona Barajului Bicaz, de unde au adunat aproximativ 180 de saci de deșeuri.

 

 

 


Implicare

Hidroelectrica este cel mai mare producator de energie verde din Romania și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național, fiind o companie vitală pentru un sector strategic, cu implicații în siguranța națională. Compania exploatează un număr de 182 de hidrocentrale si cinci statii de pompare, cu o capacitate totala instalata de producere a energiei hidroelectrice de 6,3 GW. Acestora li se adaugă parcul eolian de la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW.

Reamintim că Hidroelectrica s-a listat în acest an la Bursa de Valori București, prima zi de tranzacționare a acțiunilor societății fiind 12 iulie a.c.

 

Abonati-va la newsletter