Proiectul ”Hidroelectrica viitorului”

Proiect

”Hidroelectrica viitorului” este un program derulat pe 4 ani in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale care urmareste educarea tinerilor in spiritul muncii si prezentarea unor oportunitati de cariera prin popularizarea meseriilor din domeniul hidroenergetic. Programul isi propune sa prezinte tinerilor obiective hidronergetice de referinta, istoricul companiei, fluxul tehnologic, echipamentele si constructiile hidrotehnice din administrarea Hidroelectrica.

Programul propune dezvoltarea comunicarii inter-institutionale intre unitatile de invatamant si Hidroelectrica, in baza unui parteneriat activ cu actiuni care vizeaza tranzitia de la scoala la un posibil loc de munca al elevilor din invatamantul profesional si tehnic care se pregatesc pentru meserii specifice domeniului hidroenergetic.


Directii

Una din directiile strategice ale companiei este asigurarea personalului calificat pentru meseriile din Hidroelectrica.

In acest context exista necesitatea cunoasterii companiei Hidroelectrica de catre tineri pentru crearea conditiilor optime in vederea integrarii socio-profesionale a acestora si pentru asigurarea viitorului companiei.

Beneficiarii proiectului sunt elevi din invatamantul profesional si tehnic care se pregatesc pentru domeniile specifice activitatilor din amenajarile hidroenergetice in unitati de invatamant din zonele de activitate a Hidroelectrica.

Abonati-va la newsletter