Client Business

Oferta pentru business:

- 0,58382 lei/KWh pret care include componenta de achizitie a energiei electrice, inclusiv tariful de transport - componenta de introducere a energiei electrice in retea (format din: subcomponenta principala TGP: 0.00382 lei/kWh la care se adauga subcomponenta TGT privind CPT aferent tranzitelor suplimentare de energie electrica din retelele de 110 kV, corespunzator cotei atribuite producatorilor de energie electrica dupa masurarea energiei electrice produse si livrate, conform reglementarilor in vigoare) si componenta de furnizare

Oferta detaliata o regasiti aici

Reduceti amprenta de carbon a business-ului trecand la energie electrica din surse regenerabile, la un preț competitiv si fix.

Stai linistit privitor la schimbarile de preturi pentru intregul an.

  • 100% energie verde
  • Pretul energiei electrice active este fix pe o perioada de 1 an
  • Furnizam energie electrica in orice locatie din Romania
  • Nu introducem tarife ascunse in contractul de furnizare

Comunicarea va fi efectuata exclusiv prin intermediul e-mailului la adresa: contractare.business@hidroelectrica.ro  si prin telefon la urmatoarele numere: 021 9834, 021 9861.

Oferta Energie Electrica cu pret dinamic - HIDRO DINAMIC B

MODALITATI PLATA

CERERE ESALONARE PLATI

Va rugam sa transmiteti cererile completate si semnate la adresa de email: esalonari.business@hidroelectrica.ro  sau prin posta la adresa: Bucuresti, sector 1, bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, Tower Center, Et.15

FOARTE IMPORTANT

NU se vor transmite link-uri pentru descărcarea fișierelor.

FORMULARE/DECLARATII pentru beneficiere PLAFONARE PREȚ - Ord. 27/2022

Solicitare si Declaratie pe proprie raspundere pentru beneficiere plafonare

 

Va rugam sa transmiteti formularele completate la adresa de e-mail plafonare@hidroelectrica.ro

Noutăți Legislative

Măsurile aplicabile clienților finali din piața de energie electrică și gaze naturale în perioada 1 ianuarie 2023 - 31 martie 2025

Informatii pentru prosumatorii persoane fizice si juridice care detin unitati de producere a energiei electrice cu o putere electrica de cel mult 400 kW pe loc de consum

 

Aplicația mobilă iHidro

Începând cu luna octombrie 2023, am lansat aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator, cu ajutorul căruia clienții își pot gestiona și administra cu ușurință contractele de furnizare a energiei electrice.

Pentru a avea acces la informații personalizate pe care aplicația le pune la dispoziție, este necesară actualizarea acesteia la ultima versiune disponibilă în AppStore sau Google Play Store. Pentru celelalte dispozitive mobile, vă recomandăm să accesați https://ihidro.ro/Portal/ din orice browser de internet.

Printre caracteristicile aplicației iHidro se numără:

  • Monitorizarea consumului: Pe pagina principală a aplicației, clienții pot verifica soldul curent și pot accesa rapid ultima factură emisă. De asemenea, pot accesa secțiunea de grafic al istoricului de consum și pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie.
  • Gestionarea locurilor de consum: cu iHidro, clienții pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract. Astfel, aceștia pot monitoriza și controla consumul de energie pentru mai multe adrese într-un mod convenabil și eficient.
  • Secțiuni Utile: Aplicația iHidro este împărțită în mai multe secțiuni, inclusiv:
    • Facturare:Aici sunt disponibile facturile emise și istoricul plăților efectuate.
    • Utilizare:Această secțiune permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricul de consum.
    • Contul Meu:În această secțiune, clienții își pot administra profilurile și detaliile personale.
    • Servicii:În această secțiune este disponibil un link către portalul pus la dispoziția clienților.

Pentru a descărca aplicația iHidro, vă rugăm să vizitați Google Play Store sau AppStore.

Vă încurajăm să efectuați actualizările aplicației mobile iHidro pentru a putea beneficia de experiența completă a aplicației. În prezent, nu se pot efectua plățile facturilor


Pasi de urmat pentru a schimba furnizorul de energie electrica dupa acceptarea ofertei:

Pasul 1

Clientul final are are dreptul să schimbe furnizorul de energie electrică in conformitate cu prevederile Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea platformei online de schimbare a furnizorului de energie electrică şi gaze naturale şi pentru contractarea furnizării de energie electrică şi gaze naturale aprobat prin Ordinul ANRE 3/2022, cu modificarile si completarile ulterioare. Mai multe detalii referitoare la modalitatea de contractare prin platforma online destinata schimbării de către clientul final a furnizorului de energie electrică/gaze naturale şi contractării furnizării de energie electrică/gaze naturale le gasiti accesand  https://posf.ro/

Clientul final are obligatia de a transmite furnizorului nou cel putin urmatoarele documente:

  • Cererea de incheiere a contractului de furnizare, completata in totalitate;
  • Copia certificatului unic de inregistrare sau a certificatului de inregistrare fiscala;
  • Copia actului de identitate al solicitantului/a persoanei imputernicite sa semneze contractul;
  • Copia tuturor paginilor a ultimei (penultimei) facturi de energie electrica;
  • Copia actului care atesta dreptul de folosinta asupra locurilor de consum din cerere.

FOARTE IMPORTANT

  • NU se vor transmite link-uri pentru descărcarea fișierelor

 

Pasul 2

Dupa verificarea documentelor, Hidroelectrica transmite catre client contractul completat. Clientul va transmite contractul semnat catre Hidroelectrica prin email: contractare.business@hidroelectrica.ro sau prin posta la adresa: Bucuresti, sector 1, bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, Tower Center, Et.15.

Model - Contract cadru furnizare energie electrica la clientii finali

Anexa cantitatilor estimat a fi consumate pe durata contractului

Termeni si conditii de afaceri cu clientii

*

Alegerea unui nou furnizor de energie electrica nu presupune intreruperea alimentarii cu energie electrica, nu necesita nicio modificare a instalatiei electrice si nu presupune niciun cost!

Pentru a beneficia de informatii suplimentare referitoare  la procesul de  schimbare a furnizorului de energie electrica, precum si pentru transmiterea cererilor de incheiere a contractelor de furnizare enegie electrica, va stam la dispozitie la adresa de e-mail contractare.business@hidroelectrica.ro si la numerele de telefon 021 9834, 021 9861.

Abonati-va la newsletter