Client Business

Liberalizarea pietei de energie electrica incepand cu 01.01.2018 iti da posibilitatea sa optezi pentru un furnizor de energie electrica din piața concurentiala. Poti astfel sa te informezi asupra optiunilor pietei, sa analizezi ofertele primite si sa alegi cea mai avantajoasa oferta, care sa raspunda cerintelor avute, fara costuri suplimentare, printr-o procedura simpla de contractare.

Oferta tip noncasnic:

Pentru clientii nostri cu un  consum anual de maxim 1000 MWh am dezvoltat o oferta prin care va oferim energie verde la costuri mici cu servicii de calitate

- pret energie electrica activa 0,270 lei/KWh: Oferta - tip adresata clientilor business cu un consum anual de maxim 1000 MWh

- energie verde

- preluare cu prioritate pentru consultanta specializata

- intermedierea relatiei cu operatorul de rețea

- pret fix pe toată durata contractuala ca tu sa iti planifici mai usor bugetul afacerii tale

- contract transparent fara clauze ascunse

- stabilitatea unui furnizor de incredere

- factura prin e-mail

Oferta personalizata

Intr-o piata care este in continua schimbare, punem pret pe relatiile pe care le cladim cu partenerii nostri furnizand energie 100% verde si servicii de calitate  prin oferte personalizate pe baza informatiilor primite de la dvs., astfel incat alegerile facute sa se potriveasca perfect afacerii dumneavoastra.

Pentru a beneficia de o oferta personalizata va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa contractare@hidroelectrica.ro si un consilier dedicat  va va oferi solutiile care sa raspunda perfect cerintelor dumneavoastra.


Oferta pret pentru serviciul universal

Pentru clientii noncasnici din Bucuresti precum si din judele Ilfov si Giurgiu, Hidroelectrica in calitate de FUI Optional pe zona Muntenia Sud, va pune la dispozitie si o oferta de pret stabilita pe criterii concurentiale, pentru perioada 01.01.2020-30.06.2020 (aplicabila consumatorilor noncasnici cu cifra de afaceri mai mica de 10 mil. EUR si sub 50 de angajati).

Oferta pret serviciul universal 01.01.2020 – 30.06.2020 (aplicabila consumatorilor noncasnici cu cifra de afaceri mai mica de 10 mil. EUR si sub 50 de angajati)

Clientii care doresc să beneficieze de pretul afferent serviciului universal pot incheia un contract reglementat in conditii optime si transparente, fara costuri suplimentare.

Contract reglementat de furnizare energie electrica client noncasnic

Abonati-va la newsletter