Client Business

Avand in vedere masurile luate de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta raportate la evolutia raspandirii infectiilor cu COVID -19 pe teritorul Romaniei, incepand cu data de 11.03.2020, conducerea S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. a luat hotararea de a suspenda toate activitatile care implica relatia cu publicul, inclusiv audiente, intalniri de lucru, sedinte si/sau organizarea de evenimente, pana la sfarsitul starii de alerta.

Comunicarea va fi efectuata exclusiv prin intermediul e-mailului la adresele: contractare@hidroelectrica.rofurnizare@hidroelectrica.rofacturare@hidroelectrica.ro si prin telefon la urmatorul numar: +4 021 9834.

 

Ofertele pentru business...

Business verde – 0,260 lei/KWh energia activă

Reduceți amprenta de carbon a business-ului trecând la energie electrică din surse regenerabile, la un preț competitiv și fix.

Stai liniștit privitor la schimbările de prețuri pentru întregul an.

  • 100% energie verde
  • Prețul energiei electrice active este fix pe o perioadă de 1 an
  • Furnizăm energie electrică in orice locație din România
  • Nu introducem tarife ascunse in contractul de furnizare

 

 


Pasi de urmat pentru a schimba furnizorul de energie electrica dupa acceptarea ofertei:

Pasul 1

Pentru schimbarea furnizorului unui loc de consum, clientul final are dreptul de a denunta unilateral contractul de furnizare, cu respectarea conditiilor contractuale si cu obligatia de a transmite furnizorului de energie electrica si operatorului de retea o notificare in acest sens prin intermediului noului furnizor pe care-l imputerniceste prin notificarea completata in conformitate cu prevederile Ordinului 234/2019.

Clientul final are obligatia de a transmite furnizorului nou cel putin urmatoarele date:

  • Cererea de incheiere a contractului de furnizare
  • Copie dupa actul de identitate al solicitantului/Copie dupa certificatul de inregistrare la camera de comert.
  • Copie dupa ultima factura de energie electrica.
  • Copie dupa actul de proprietate sau alt document care sa ateste dreptul de folosinta asupra spatiului care face obiectul locului de consum respectiv.

Pasul 2

Incheierea contractului de furnizare energie electrica. Contractul de furnizare a energiei electrice incheiat cu noul furnizor produce efecte de la data incetarii contractului incheiat cu furnizorul actual.

Pasul 3

Clientul final de energie electrica este obligat sa notifice noul furnizor cu pivire la intentia incheierii unui contract cu acesta si sa il imputerniceasca in vederea notificarii furnizor actual privind incetarea contractului de furnizare, cu 21 de zile inainte si cu respectarea conditiilor contractuale.

Notificare privind incetarea contractului de furnizare a energiei electrice

Pasul 4

La aceeasi data cu transmiterea de catre client a notificarii prin care imputerniceste noul furnizor sa initieze procesul de schimbare a furnizorului in numele sau, acesta din urma transmite cate un exemplar al notificarii atat catre operatorul de retea la care este racordat locul de consum, cat si catre vechiului furnizor.

Alegerea unui nou furnizor de energie electrica nu presupune intreruperea alimentarii cu energie electrica, nu necesita nici o modificare a instalatiei electrice si  nu presupune niciun cost!

Pentru a beneficia de informatii suplimentare referitoare  la procesul de  schimbare a furnizorului de energie electrica, precum si pentru transmiterea cererilor de incheiere a contractelor de furnizare enegie electrica, va stam la dispozitie la adresa de e-mail contractare@hidroelectrica.ro si la numarul de telefon +4 021 9834.

Abonati-va la newsletter