09-11-2023

Anunț rezultate interviu recrutare interna si externa, pe perioada determinata de 6 luni, 1 EXPERT la Serv. Guvernanta Corporativa,Administrare si Participatii si M&A-Departament Strategie, Diversificare Afaceri si Rel. cu Investitorii-Executiv-08.11.2023

Rezultatele interviului cu recrutare INTERNĂ și EXTERNĂ, organizat în data de 08.11.2023 pentru ocuparea, pe durată determinată de 6 luni, a postului de Expert la Serviciul Guvernanta Corporativa, Administrare Participatii si M&A – Departament Strategie, Diversificare Afaceri si Relatia cu Investitorii - Executiv Hidroelectrica S.A., sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la interviu, prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul central al Hidroelectrica - Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizațională sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 13.11.2023.

Abonati-va la newsletter