24-07-2023

Anunt rezultate interviu recrutare interna si externa,pe durata determinata a unui post de Consilier Juridic la Biroul Activitati Corporative din cadrul Serv. Consultanta si Activitati Corporative – Dep. Juridic - Executiv Hidroelectrica S.A. - 19.07.2023

Rezultatele interviului cu recrutare INTERNĂ și EXTERNĂ, organizat în data de 19.07.2023 pentru ocuparea pe perioada determinata, a postului de Consilier juridic la Biroul Activitati Corporative din cadrul Serviciului Consultanta si Activitati Corporative - Departament Juridic - Executiv Hidroelectrica S.A., sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la interviu, prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul central al Hidroelectrica - Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizațională sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 28.07.2023.

Prezentul ANUNT rămâne valabil si pentru rezultatele finale ale interviului, dacă nu se depun contestații.

Abonati-va la newsletter