18-08-2023

Anunt rezultate concurs cu recrutare interna si externa 1 post de maşinist instalaţii hidrotehnice la Atelier Exploatare Întreţinere Captări Secundare - Expl. Întreţinere Captări Secundare Nord Pompaj - UHE Dorin Pavel - SH Ramnicu Valcea - 17.08.2023

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNĂ și EXTERNĂ organizat în data de 17.08.2023 pentru ocuparea postului de mașinist instalații hidrotehnice la Atelier Exploatare Întreținere Captări Secundare/ Exploatare Întreținere Captări Secundare Nord Pompaj, UHE Dorin Pavel din cadrul SH Rm. Vâlcea, sunt disponibile la Serviciul Resurse Umane si Comunicare – SH Rm. Vâlcea și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNŢ, la sediul SH Rm. Vâlcea / Serviciul Resurse Umane şi Comunicare sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (în caz de contestaţii) se vor afişa în data de 22.08.2023.

 

Prezentul ANUNŢ rămâne valabil şi pentru rezultatele finale ale concursului, dacă nu se depun contestaţii.

 

Abonati-va la newsletter