20-09-2023

Anunț rezultate concurs cu recrutare internă si externa 2 posturi de inginer la Serviciul Suport si Monitorizare Retehnologizari Capacitati de Prod. Energie Electrica-Dep. Retehnologizare, cu loc de munca la SH Cluj si SH Sebes-Executiv - 19.09.2023

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNĂ și EXTERNĂ, organizat în data de 19.09.2023 pentru ocuparea a 2 posturi de Inginer – Serviciul Suport si Monitorizare Retehnologizari Capacitati de Productie Energie Electrica - Departament Retehnologizare -Executiv Hidroelectrica S.A., cu loc de muncă la SH Cluj și respectiv la SH Sebeș, sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul central al Hidroelectrica - Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizațională sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 25.09.2023.

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale concursului, dacă nu se depun contestații.

Abonati-va la newsletter