17-10-2023

Anunt rezultate concurs cu recrutare interna si externa 2 posturi inginer de sistem la Biroul Aplicatii Industriale si Automatizari - Serv. Teh. Informatiei si Comunicatii, cu loc de munca la UHE Campulung si UHE Buzau - SH Curtea de Arges -16.10.2023

Rezultatele concursului cu recrutare EXTERNĂ și INTERNĂ, organizat în data de 16.10.2023 pentru ocuparea posturilor de Inginer de sistem la Biroul Aplicatii Industriale si Automatizari cu loc de munca la UHE Câmpulung/ Serviciul Tehnologia Informatiei si Comunicatii - SH Curtea de Argeş, respectiv Inginer de sistem la Biroul Aplicatii Industriale si Automatizari cu loc de munca la UHE Buzău/ Serviciul Tehnologia Informatiei si Comunicatii - SH Curtea de Argeş sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul central al Hidroelectrica - Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizațională sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (în caz de contestații) se vor afişa în data de 24.10.2023.

 

Prezentul ANUNT rămâne valabil și pentru rezultatele finale ale concursului, dacă nu se depun contestații.

Abonati-va la newsletter