19-11-2019

Hidroelectrica – "Premiul pentru compania de stat care a progresat cel mai mult in capitalism", in cadrul Galei Wall-Street 2019

Finalul anului 2019 marcheaza un moment important in istoria post-comunista a Romaniei. Se implinesc 30 de ani de la caderea Republicii Socialiste, dar si trei decenii de capitalism modern. La aceasta aniversare a economiei de piata, Wall-Street.ro si-a propus sa identifice si sa premieze companiile si personalitatile care au contribuit decisiv in cele trei decenii la instaurarea capitalismului in Romania, prin puterea exemplului sau prin actiuni concrete de sustinere a mediului de business.

In acest context, wall-street.ro a lansat proiectul anual de brand "30 de ani de capitalism", care a premiat, in Gala cu acelasi nume, la data de 19 noiembrie 2019, companiile si personalitatile care au contribuit decisiv in cele trei decenii la instaurarea capitalismului in Romania.

Compania Hidroelectrica a fost reprezentata la eveniment de Presedintele Directoratului, domnul Bogdan Badea.

In cadrul Galei, Companiei Hidroelectrica i-a fost acordat „Premiul pentru compania de stat care a progresat cel mai mult in capitalism”, titlu care atesta rezultatele exceptionale ale companiei.

Foto:wall-street.ro

Abonati-va la newsletter