15-04-2019

Hidroelectrica la Gala Focus Energetic "Doamne in Energie"

In data de 15 aprilie 2019 a avut loc la Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti, Gala Focus Energetic „Doamne in Energie”, aflata la cea de-a cincea editie.

Gala este organizata de publicatia Focus Energetic si are scopul de a premia cele mai importante femei din sectorul energetic sau care au o influenta majora asupra acestuia. Premiile de excelenta acordate „Doamnelor in Energie” rasplatesc munca, abnegatia, priceperea, tenacitatea, dar si rezultatele de exceptie ale acestor doamne in cadrul companiilor in care activeaza.

La eveniment au participat aproximativ 70 de persoane, printre care: presedintele Comisiei pentru Transporturi din Camera Deputatilor, Lucian Bode, vicepresedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor Vitgil Popescu, fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, presedintele CNCAN, Rodin Traicu, secretarii de stat in Ministerul Energiei Robert Tudorache si Doru Visan, secretarul general al ANRE Radu Badita, directori generali din unele dintre cele mai mari companii de stat si private din domeniu, specialisti, analisti, mass media.

La eveniment a participat din partea Hidroelectrica dl Bogdan Badea – Presedintele Directoratului, care a inmanat premiul pentru “Implicare in derularea proiectelor de infrastructura energetica”, dnei Ayten Gerea de la Transgaz.

Abonati-va la newsletter