12-12-2019

Hidroelectrica la Festivalul Brazilor de Craciun 2019

Hidroelectrica se implica in mod constant in proiecte de responsabilitate sociala, compania dorind - prin politica de firma,  sa devina un partener de incredere al comunitatii in care isi defasoara activitatea. Educatia in general, asigurarea accesului la educatie si sprijinirea invatamantului in toate formele, in mod deosebit, fac parte din nucleul de actiuni pe care societatea le promoveaza si pe care si le asuma cu fermitate.

Hidroelectrica isi datoreaza succesul oamenilor extraordinari care formeaza compania in ansamblul sau. Stim cu certitudine ca orice performanta profesionala are la baza o educatie solida, obtinuta in decursul unor ani de studii neintrerupte. Constienti de acest lucru, ne dorim sa putem asigura acces la educatie acelora care au nevoie, pentru ca prin educatie putem aduce schimbarea in bine de care are nevoie Romania.”  - a afirmat Bogdan Badea, Presedintele Directoratului Hidroelectrica.

In acest context, compania s-a alaturat, in calitate de partener, celei de-a XIX-a editii a Festivalului Brazilor de Craciun, eveniment pus in opera de Organizatia Salvati Copiii Romania.

Festivalul Brazilor de Craciun urmeaza sa fie organizat pe 12 decembrie, in Bucuresti, si consta in vanzarea unui numar de 29 de brazi, creatii ale unor designeri si personalitati, in cadrul unei licitatii cu scop caritabil:  "este un exercitiu de responsabilizare personala", a afirmat Gabriela Alexandrescu, presedinte executiv al Salvati Copiii, precizand totodata ca fondurile obtinute vor fi directionate in folosul unui numar de 5.000 de copii, care vor fi sprijiniti sa isi continue educatia.  

Ne bucuram sa putem fi alaturi de generatia tanara. Educatia este cel mai pretios cadou pe care il putem face copiilor. Luptam alaturi de cei de la Salvati Copiii sa pastram in scoala tinerii pe care un anumit context, mai putin fericit, i-ar putea indeparta de procesul educational, rapindu-le astfel sansa unui viitor mai bun. Ne dorim ca acesti copii sa creasca frumos, sa dobandeasca acele cunostinte si aptitudini care sa ii faca membri responsabili ai societatii.” – a declarat Bogdan Badea, Presedintele Directoratului Hidroelectrica.

Abonati-va la newsletter