20-11-2019

Hidroelectrica - "Premiul de excelenta pentru performanta in management", in cadrul Galei BURSA 2019

In data 14 noiembrie 2019, la Palatul Parlamentului, in Salonul de Receptii din cadrul Camerei Deputarilor, a avut loc Gala Bursa, eveniment la care au participat invitati de prestigiu din zona finante, afaceri si politica.

Cu aceasta ocazie, au fost premiate companii performante din Romania, precum si personalitati remarcabile din industriile reprezentative ale economiei .

In cadrul evenimentului, societatii Hidroelectrica i-au fost recunoscute realizarile deosebite pe anul in curs, dl. Bogdan Badea, presedinte al directoratului companiei, fiind distins cu “Premiul de excelenta pentru performanta in management”.

„Dati-mi voie sa va multumesc pentru aceasta prestigioasa distinctie, in numele intregii echipe de management de la Hidroelectrica, nu este o performanta individuala, este o performanta de echipa, care a fost posibila pentru ca Hidroelectrica se simte bine intr-o piata concurentiala. Speram sa revenim cat mai repede la o piata concurentiala si performanta companiei sa nu se opreasca aici”, a spus Bogdan Badea.

Abonati-va la newsletter