28-03-2019

Hidroelectrica la Energy CEO Forum & Awards 2019

Publicatia The Diplomat-Bucharest a organizat in data de 28 martie 2019, la Hotel InterContinental – Sala Ronda, evenimentul Energy CEO Forum & Awards 2019.

Hidroelectrica a participat la eveniment in calitate de partener, fiind reprezentata la nivelul conducerii companiei de dl Bogdan Badea, Presedintele Directoratului, care a primit premiul pentru ”Energy Manager of the Year” si premiul pentru ”Energy Company of the Year”.

Evenimentul a fost lansat initial in anul 2012 ca o receptie de gala. Pentru editia din anului 2019 a fost organizata sesiunea de discutii Energy CEO Forum, fiind urmata de Romanian Energy Awards, dineu de gala avand ca scop recunoasterea rezultatelor exceptionale ale companiilor, organizatiilor si ale personalitatilor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor si a climatului de afaceri din domeniul energiei in Romania.

La dineul de gala au participat reprezentanti de marca ai Guvernului Romaniei, ai autoritatilor de reglementare si persoane de decizie din cadrul companiilor, organizatiilor si asociatiilor din sectorul energetic.

Abonati-va la newsletter