25-11-2019

Hidroelectrica la Gala AR&IR 2019

Hidroelectrica a participat in data de 25.11.2019 la Gala AR&IR, eveniment organizat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR) in colaborare cu Institutional Investor –  firma renumita de cercetare si analiza comparativa a companiilor. Gala s-a adresat companiilor listate la bursa, precum si celor cu perspectiva de listare, fondurilor de investitii si consultantilor.

Reamintim ca Hidroelectrica este membru fondator al Asociatiei, organizatie non-guvernamentala si non-profit care a fost infiintata cu scopul de oferi emitentilor actuali si potentiali o platforma pentru dezvoltarea profesionistilor in relatia cu investitorii (IR) si pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici in comunicarea cu investitorii si in guvernanta corporativa.

Prima editia a galei a recunoscut eforturile si meritele companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Hidroelectrica a fost reprezentata la gala de Dragos Rosu - Manager Departament Strategie si Afaceri Corporative, Radu Constantin - Manager Departament Trading Furnizare, Alexandru Chirita - Manager Departament Juridic si Ana Pavelet - Sef Serviciu Comunicare, PR si CSR.

Abonati-va la newsletter