11-11-2019

Hidroelectrica - locul I in Topul National al Firmelor 2019, organizat de Camera de Comert si Industriei a Romaniei

La data de 7 noiembrie 2019, a avut loc, la Centrul Expozitional Romexpo, Gala Topul National al Firmelor, editia XXVI.

La eveniment au participat E.S., Presedintele Romaniei, dl Klaus Iohannis, E.S., Prim-ministrul Romaniei, dl Ludovic Orban, alaturi de reprezentanti de seama si importante personalitati ale mediului de afaceri din Romania si presedinti ai Camerelor de Comert Judetene.

Hidroelectrica a fost reprezentata la eveniment de dl. Bogdan Badea, Presedintele Directoratului Hidroelectrica, dl. Marian Bratu, Membru Directorat si dl. Radu Pop, Membru Directorat Hidroelectrica.

In cadrul evenimentului, Hidroelectrica a fost premiata pentru activitatea desfasurata, ocupand locul I in Topul National al Firmelor 2019, Domeniul Industrie, Grupa Productia de Energie Electrica, Categoria Intreprinderi foarte mari.

Topul National al Firmelor, organizat in exclusivitate de Camera de Comert si Industriei a Romaniei, este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din Romania, realizat pe baza unei metodologii complexe, transparente si unitare la nivel national, implementata de Camerele de Comert, in toate judetele tarii.

 

Abonati-va la newsletter