23-08-2019

Anunt rezultate interviu recrutare externa si interna pe durată determinată de 1 an - 1 post inginer la Serviciul Diagnoza, Documentare si Urmarire Lucrari de Mentenanta - Departament Mentenanta Echipamente - Executiv Hidroelectrica S.A. - 21.08.2019

Rezultatele interviului cu recrutare INTERNA/EXTERNA organizat în data de 21.08.2019 pentru ocuparea postului de inginer, în cadrul Serviciului Diagnoza, Documentare si Urmarire Lucrari de Mentenanta - Departamentul Mentenanta Echipamente sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizationala - Departament Resurse Umane si au fost comunicate candidatilor inscrisi la interviu, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de 3 (trei) zile lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNT, la Serviciul Dezvoltare Organizationala - Departament Resurse Umane, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 03.09.2019.

 

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale concursului/interviului/probei practice, daca nu se depun contestatii.

Abonati-va la newsletter