14-12-2022

Anunt rezultate concurs cu recrutare interna si externa 2 posturi de agent hidrotehnic la Serviciul UCCH și Mentenanță Construcții, cu loc de muncă la U.H.E. Dimitrie Leonida și la U.H.E. Bacău - S.H. Bistriţa - 13.12.2022

Rezultatele concursurilor cu recrutare INTERNA şi EXTERNA organizate în data de 13.12.2022 pentru ocuparea următoarelor posturi: un post de agent hidrotehnic la Serviciul UCCH şi Mentenanţă Construcţii cu loc de muncă la UHE Dimitrie Leonida și un post de agent hidrotehnic la Serviciul UCCH şi Mentenanţă Construcţii cu loc de muncă la UHE Bacău - SH Bistriţa sunt disponibile la Biroul Resurse Umane şi Comunicare – SH Bistriţa şi au fost comunicate candidaţilor înscrişi la concurs, prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNŢ, la sediul Sucursalei Hidrocentrale Bistriţa – Birou Resurse Umane şi Comunicare sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 20.12.2022.

Prezentul ANUNŢ rămâne valabil şi pentru rezultatele finale ale concursurilor, dacă nu se depun contestaţii.

Abonati-va la newsletter