12-08-2021

Anunt rezultate concurs recrutare interna si externa 1 post de inginer/economist/referent de specialitate si 3 posturi inginer/economist - Serviciul Derulare Facturare - Departament Furnizare - Executiv Hidroelectrica S.A. - 11.08.2021

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNA si EXTERNA organizat în data de 11.08.2021 pentru ocuparea unui post de inginer/economist/referent de specialitate la Serviciul Derulare Facturare - Departament Furnizare – Executiv  Hidroelectrica S.A. si pentru 3 posturi de Inginer/ economist la Serviciul Derulare Facturare - Departament Furnizare - Executiv Hidroelectrica S.A. sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de 3 (trei) zile lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNT, la Serviciul Dezvoltare Organizationala - Departament Resurse Umane, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 18.08.2021.

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale concursului, daca nu se depun contestatii.

Abonati-va la newsletter