25-05-2023

Anunt rezultate concurs cu recrutare interna si externa 2 posturi de Sef Serviciu la Serviciul Contractare Business si Prognoze si Serviciul Relatii cu Clientii si Reclamatii - Departament Furnizare - Executiv Hidroelectrica S.A. - 18-22.05.2023

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNĂ si EXTERNĂ, organizat în datele de 18 - 22.05.2023 pentru ocuparea urmatoarelor posturi de:  

  • 1 post de Șef serviciu la Serviciul Contractare Business și Prognoze – Departament Furnizare – Executiv Hidroelectrica S.A.;
  • 1 post de Șef serviciu la Serviciul Relatii cu Clientii si Reclamatii – Departament Furnizare – Executiv Hidroelectrica S.A.

sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul central al Hidroelectrica - Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizațională sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 07.06.2023.

 

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale concursului, daca nu se depun contestatii.

Abonati-va la newsletter