08-09-2020

Anunt rezultate concurs recrutare interna si externa 1 agent hidrotehnic la Serviciul UCCH si Mentenanta Constructii, cu loc de de munca la UHE Tg.Jiu- SH Portile de Fier - 07.09.2020

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNĂ și EXTERNĂ organizat în data de 07.09.2020 pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului de agent hidrotehnic, în cadrul la Serviciului UCCH și Mentenanță Construcții – cu loc de muncă la UHE Tg Jiu – SH Porțile de Fier sunt disponibile la Serviciul Resurse Umane si Comunicare – SH Porțile de Fier/UHE Tg Jiu si au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de 3 (trei) zile lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNȚ, la SH Porțile de Fier – Serviciul Resurse Umane și Comunicare/UHE Tg. Jiu, iar rezultatele finale (în caz de contestații) se vor afişa în data de 14.09.2020.

Prezentul ANUNȚ ramâne valabil și pentru rezultatele finale ale concursului, dacă nu se depun contestații, iar candidatul declarat admis pe postul de agent hidrotehnic va începe activitatea pe post, după data vacantării acestuia.

Abonati-va la newsletter