14-10-2022

Anunt rezultate interviu cu recrutare interna si externa pentru ocuparea, pe perioada determinata, 1 post de Economist la - Serviciul Derulare Facturare - Departament Furnizare - Executiv Hidroelectrica S.A. - 13.10.2022

Rezultatele interviului cu recrutare INTERNĂ si EXTERNĂ organizat în data de 13.10.2022 pentru ocuparea, pe perioada determinată, pe durata suspendarii CIM a titularului postului pentru concediu medical de maternitate, respectiv concediu pentru crestere copil, a postului de Economist la Serviciul Derulare Facturare - Departament Furnizare - Executiv Hidroelectrica S.A. sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la interviu, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul Hidroelectrica, Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizationala sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 20.10.2022.

 

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale interviului, daca nu se depun contestatii.

Abonati-va la newsletter