10-06-2022

Anunt rezultate concurs cu recrutare interna si externă 6 posturi de Sef serviciu/Sef birou - Furnizare - SH Bistrita, SH Cluj, SH Curtea de Arges si SH Ramnicu Valcea - 07.06.2022

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNA si EXTERNA organizat în data de 07.06.2022 pentru ocuparea urmatoarelor posturi :

  • 1 post de Șef birou (cu loc de munca la UHE Bacau) - Birou Furnizare Bacau - Serviciul Furnizare - SH Bistrita;
  • 1 post de Șef serviciu - Serviciul Furnizare - SH Cluj;
  • 1 post de Șef birou (cu loc de munca la UHE Oradea) - Birou Furnizare Oradea - Serviciul Furnizare - SH Cluj;
  • 1 post de Șef serviciu - Serviciul Furnizare- SH Curtea de Argeș;
  • 1 post de Șef serviciu - Serviciul Furnizare - SH Râmnicu Vâlcea;
  • 1 post de Șef birou (cu loc de munca la UHE Slatina) - Birou Furnizare Slatina - Serviciul Furnizare - SH Ramnicu Valcea;

sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNT, la sediul central al S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. - Departament Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizaționala sau la sediile SH Bistrița, SH Cluj, SH Curtea de Arges și SH Ramnicu Valcea, la Serviciile/Birourile Resurse Umane si Comunicare sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (în caz de contestații) se vor afișa în data de 17.06.2022.

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale concursului, daca nu se depun contestatii.

Abonati-va la newsletter