19-08-2020

Anunt rezultate interviu recrutare externa si interna pe durata determinata de 6 luni - 1 traducator la Serviciul Suport Comisie Mixta - Executiv Hidroelectrica S.A. (cu loc de munca la SH Portile de Fier) – 18.08.2020

Rezultatele interviului cu recrutare INTERNA si EXTERNA organizat în data de 18.08.2020 pentru ocuparea, pe durată determinată de 6 luni, a postului de traducator la Serviciul Suport Comisie Mixta - Executiv Hidroelectrica S.A. (cu loc de munca la SH Portile de Fier) sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizationala - Departament Resurse Umane sau la Serviciul Resurse Umane si Comunicare - Sucursala Hidrocentrale Portile de Fier si au fost comunicate candidatilor inscrisi la interviu, prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de 3 (trei) zile lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNT, la Serviciul Dezvoltare Organizationala - Departament Resurse Umane sau la Serviciul Resurse Umane si Comunicare – Sucursala Hidrocentrale Portile de Fier, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 26.08.2020.

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale interviului, daca nu se depun contestatii.

 

Abonati-va la newsletter