23-12-2022

Anunț rezultate concurs cu recrutare interna si externa 1 electrician sef tura la CHE Racovita – CHE Robesti p.l. CHE Robesti -Sectia Exploatare Robesti, si 1 masinist turbine la CHE Arpasu – CHE Scoreiu p.l. CHE Arpasu UHE Sibiu-SH Sebes - 22.12.2022

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNĂ și EXTERNĂ organizată în data de 22.12.2022, pentru ocuparea posturilor  de ELECTRICIAN SEF TURA la CHE Racovita – CHE Robesti punct de lucru CHE Robesti -Sectia Exploatare Robesti si  MASINIST TURBINE la CHE Arpasu – CHE Scoreiu punct de lucru CHE Arpasu -Sectia Exploatare Sibiu -UHE Sibiu - SH Sebes,  sunt disponibile la Biroul Resurse Umane și Comunicare - SH Sebeş și vor fi comunicate candidaților înscriși la concurs prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNT, la Sucursala Hidrocentrale Sebeș - Biroul Resurse Umane si Comunicare sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele iar rezultatele finale se vor afişa în data de 03.01.2023.

Prezentul ANUNȚ rămâne valabil și pentru rezultatele finale ale concursului, dacă nu se depun contestații.

Abonati-va la newsletter